بلاگ

علت قطع نشدن دستگاه تصفیه آب

علت قطع نشدن دستگاه تصفیه آب | سیوان تاسیسات

یکی از مهم‌ترین مشکلاتی که در دستگاه تصفیه آب به وجود می‌آید، روشن ماندن دائم آن‌ است. این سیستم‌ها تنها زمانی که شیر آب را باز می‌کنید، باید روشن شوند و به محض بستن شیر هم باید خاموش شوند. عدم قطع شدن سیستم به این معنی است که مشکلی در آن به‌وجود آمده است. در ادامه تمام عواملی که می‌توانند علت قطع نشدن دستگاه تصفیه آب باشند، بررسی می‌کنیم تا شما خوانندگان عزیز نیز با آن‌ها آشنا شوید.

 

علت قطع نشدن دستگاه تصفیه آب چیست؟

عواملی که مانع از خاموش شدن تصفیه آب می‌شوند، عبارت‌اند از:

فیلتر ممبران دستگاه خراب است

اولین دلیلی که موجب این مشکل می‌شود، خرابی فیلتر ممبران است. فیلتر ممبران بخشی از دستگاه تصفیه است که با عبور آب از یک لایه باریک، آلودگی‌های آن را از بین می‌برد. از آنجایی که این قسمت بسیار ظریف است، آن را در انتهای سیستم قرار داده‌اند تا حجم آلودگی‌های زیاد موجب خراب شدن آن نشود. با همه این‌ها، گاهی دریچه‌اش مسدود می‌شود و هیچ آبی از آن عبور نمی‌کند و در نتیجه این اتفاق، دستگاه تصفیه آب بدون خاموشی و به‌صورت یکسره به کار خود ادامه می‌دهد. برای اینکه از سلامت یا خرابی این قطعه مطمئن شوید، باید در هر دقیقه مقدار آبی که از آن خارج می‌شود را چک کنید. (اگر آبی خارج نشود، یعنی خراب است). اگر قصد تعویض و خرید فیلتر دستگاه تصفیه آب را دارید می توانید از فروشگاه سیوان تاسیسات این محصول را تهیه کنید و همچنین می تواند جهت تعویض از تیم سیوان تاسیسات نیز استفاده کنید.

high pressure یا ایراد در سوئیچ فشار بالا

یکی دیگر از مواردی که می‌تواند علت قطع نشدن دستگاه تصفیه آب باشد، خرابی سوئیچ فشار بالا است. زمانی که مخزن دستگاه پر می‌شود و فشار داخلی آن به حد نصاب می‌رسد، قطعه‌ای به نام سوئیچ فشار بالا فعال شده و روند تصفیه را قطع می‌کند. حال زمانی که این قطعه از کار بیفتد، دستگاه نمی‌تواند فشار را تشخیص دهد و همچنان روشن می‌ماند.

بروز نشتی در دستگاه

بعد از فیلتر ممبران، قسمت دیگری در سیستم تصفیه آب خانگی قرار گرفته که باید بدون نشتی به کار خود بپردازد. کوچک‌ترین نشتی در این بخش، باعث تداخل در کار سوئیچ فشار بالا می‌شود؛ به‌طوری که فشار داخلی مورد نیاز سیستم کاهش یافته و در نتیجه خاموش هم نمی‌شود.

پمپ تصفیه، توان کافی ندارد

وظیفه پمپ تصفیه این است که فشار لازم برای فیلتر ممبران را تامین کند. درصورتی که این قطعه توان کافی برای انجام این کار را نداشته باشد، دستگاه بعد از ساعت‌ها کار کردن، تنها مقدار کمی از آب موجود را تصفیه کرده و برای از بین بردن تمام آلودگی‌ها بیشتر روشن می‌ماند.

بررسی پمپ تصفیه آب | سیوان تاسیسات

بررسی پمپ تصفیه آب | سیوان تاسیسات

 

نقص فنی در زانویی فیلتر ممبران

خرابی زانویی فیلتر ممبران هم می‌تواند علت قطع نشدن دستگاه تصفیه آب به‌شمار ‌آید. اگر زانویی فیلتر ممبران خراب شود، آب به‌جای ورود به مخزن، از آن خارج شده و دوباره وارد فاضلاب می‌شود. با این اتفاق، دستگاه بدون خاموشی و به‌صورت مداوم به کار خود ادامه می‌دهد.

خراب شدن شیر برقی یا چهارراهی

دستگاه تصفیه آب، یک قطعه خاص به‌نام چهارراهی یا شیربرقی دارد که آب از طریق آن وارد سیستم می‌شود؛ حال اگر این بخش خراب شود، مقدار آب ورودی و فشار مورد نیاز هم کاهش می‌یابد. در نتیجه، دستگاه هم قطع نمی‌شود.

دیافراگم پاره شده است

دیافراگم پاره هم می‌تواند علت قطع نشدن دستگاه تصفیه آب باشد. دیافراگم قطعه‌ای است که با استفاده از آن دو بخش آب و هوای دستگاه تصفیه آب را از یکدیگر جدا می‌کنند. اگر این قطعه پاره شود، روند جداسازی صورت نمی‌گیرد و تصفیه به مشکل می‌خورد. تشخیص پارگی این قسمت بسیار ساده است؛ تنها کافی است ورودی هوا را فشار دهید، اگر از آن آب خارج شد، یعنی دیافراگم پاره شده است.

چطور مطمئن شویم که دستگاه دچار مشکل شده است؟

گاهی وقت‌ها پیش می‌آید که افراد به اشتباه تصور می‌کنند سیستم تصفیه آب آن‌ها خراب شده، درحالی که ممکن است اینطور نباشد. اگر می‌خواهید مطمئن شوید که مشکل روشن ماندن همیشگی در سیستم تصفیه شما به وجود آمده، ابتدا موارد زیر را چک کنید.

  • آیا دستگاه شما تنها در زمان‌هایی که مخزن داخلی‌اش پر شده روشن است یا همیشه کار می‌کند؟
  • پمپ و شیر برقی در زمان‌هایی که مخزن سیستم پر می‌شود، کار می‌کنند یا از کار افتاده‌اند؟
  • بعد از پرشدن فضای داخلی، دستگاه خاموش می‌شود یا نه؟
  • بعد از خاموشی سیستم، اتصالات فاضلاب قطع می‌شوند؟
  • سیستم تصفیه آب شما طی زمانی بین نیم الی 2 ساعت پر می‌شود یا تایم بیشتری می‌برد؟

پاسخ منفی به این سوالات نشان‌دهنده یک نقص فنی است.

آموزش رفع مشکل عدم قطع شدن دستگاه تصفیه آب | سیوان تاسیسات

آموزش رفع مشکل عدم قطع شدن دستگاه تصفیه آب | سیوان تاسیسات

 

چطور از دستگاه تصفیه آبمان بهتر استفاده کنیم؟

در زمان استفاده از دستگاه تصفیه آب همیشه نکات زیرا را رعایت کنید:

  • اتصالات آن را بیش از اندازه محکم نکنید.
  • برای بستن اتصالات از ابزار‌های مناسب استفاده کنید.
  • تعویض قطعات دستگاه هر چند سال یکبارتاثیر مهمی در افزایش عمر آن دارد.
  • هرچند وقت یکبار از تعمیرکاری مناسب بخواهید تا سیستم تصفیه آب شما را چک کند و در صورت بروز نقصی آن را حل نماید. این اقدام از بروز مشکلات بسیار حاد در سیستم هم جلوگیری می‌کند.
  • منازل چند طبقه‌ای که از یک سیستم تصفیه آب برای همه واحدها استفاده می‌کنند، برای جلوگیری از شکستن اتصالات یا مشکلات دیگر، بهتر است یک فشار شکن مخصوص بخرند.
  • حتما برای دستگاه خود یک سنسور ضد نشتی تهیه کنید.
  • شلنگ‌کشی سیستم را هم چندوقت یکبار تعویض کنید.
  • شلنگ‌ها باید محکم باشند، پس همیشه این موضوع را مورد بررسی قرار دهید.

با توجه به این موضوعات همیشه آب منزل شما به درستی تصفیه می‌شود و دیگر نیازی به به بررسی علت قطع نشدن دستگاه تصفیه آب هم نخواهید داشت.

بهترین راه‌حل

در این مقاله تمام عواملی که علت قطع نشدن دستگاه تصفیه آب هستند را نام بردیم؛ اما توصیه ما به شما این است که برای حل هر یک از این مشکلات فنی با یک تعمیرکار حرفه‌ای صحبت و از هرنوع اقدام شخصی هم پرهیز کنید. متاسفانه بعضی از افراد تصور می‌کنند، تعمیر سیستم تصفیه آب کار راحتی است؛ در حالی که اینطور نیست، حتی ممکن است با یک اشتباه کوچک مشکل ایجاد شده را بزرگ‌تر کنید. با این اوصاف برای حل چالش‌های ایجاد شده حتما از فردی متخصص و باتجربه در این زمینه کمک بگیرید. شما می توانید مشکلات خود را در پایین همین مقاله برای ما ارسال کنید تا در کوتاه ترین زمان یکی از کارشناسان فنی ما پاسخ شما را دهد.

سیوان تاسیسات ارائه خدمات فنی

ما در فروشگاه سیوان تاسیسات افرادی فنی در اختیار داریم که خدمات پشتیبانی و تعمیر دستگاه های تصفیه آب را در محل (در تهران) را برای شما انجام می دهد. اگر دستگاه تصفیه آب شما دچار مشکل شده است و یا قصد تعویض فیلتر های آن را دارید می توانید با تماس با فروشگاه ما درخواست تیم فنی به این منظور کنید. سیوان تاسیسات همه روزه اماده پاسخگویی به سوالات و نظرات شما هست.

شماره تماس : 02156768126 – 09196100689 – 09916100520 (پاسخگویی آنلاین روبیکا، ایتا، واتساپ و تلگرام)

دیدگاهتان را بنویسید